Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов реагира остро на

...
Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов реагира остро на
Коментари Харесай

Трифонов скочи срещу идеята на Кирил Петков да се даряват пари за оръжие на Украйна

Лидерът на " ИТН " Слави Трифонов реагира остро на предлагането на премиера Кирил Петков да се подаряват пари за оръжие на Украйна . Той изрази недоволството си посредством обява в персоналния си фейсбук профил.

По думите му концепцията на Кирил Петков, който е министър-председател, българите да подаряват пари за оръжие за Украйна, е най-чудовищната нелепост. Трябва да се подаряват пари за избавяне на човешки животи, а не за закупуване на оръжия. Това с оръжието е работа на страната, а не на елементарните хора, написа още Трифонов.

Той направи прилика със основаната от него и екипът му акция " Българската Коледа ". Трифонов съобщи, че тя е помогнала на доста хора, само че не може да се съпоставя с предлагането на Кирил Петков.

Припомняме, че министър-председателят Кирил Петков разгласи, че е открита банкова сметка, за набирането на финансов запас, който да бъде възложен на украинското държавно управление. Той прикани всеки българин, който в действителност желае да помогне да подари една заплата.

. Политиците ще разискват въпроса за военната помощ, откакто видят на място каква е обстановката в Украйна.
 Кирил Петков оповести банкова сметка за Украйна
Кирил Петков оповести банкова сметка за Украйна

Коалиционният съвет ще е идната седмица
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР