Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов прекъсна мълчанието по

...
Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов прекъсна мълчанието по
Коментари Харесай

Слави Трифонов защити уличеният в плагиатство Петър Илиев

Лидерът на " ИТН " Слави Трифонов прекъсна мълчанието по тематиката с плагиатството на Петър Илиев. Според него въпросът, в случай че е истина, бил от доста от дълго време и същото е можело да се случи на всеки симпатизант на Има Такъв Народ.

" Дали Петър Илиев е плагиатствал или не – ние не можем да знаем, тъй като нито сме експерти, нито сме виновни за нещо сходно, а и това е проблем, който, в случай че изобщо се е случил, е бил доста от дълго време, доста преди да съществува Има Такъв Народ ", изясни Трифонов.

" Петър Илиев не е бил във властта, не е отговарял за автомагистрали, за пари, и за каквото и да било, обвързвано с власт.

Ние разбираме, че големият интерес към него в действителност е интерес към нас, към нашите решения и нашите дейности, само че единственото, което можем да кажем по въпроса, е:

Ти, който симпатизираш, участваш или ще симпатизираш и ще участваш в " ИТН ", ти, приятелю, приятелко, с теб може да се случи това, което се случи с Петър Илиев.

Затова се постанова да бъдеш съвършен ", написа още водачът на Има Такъв Народ във Фейсбук.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР