Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов представя Наталия Митева

...
Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов представя Наталия Митева
Коментари Харесай

Предложена от Слави за министър на образованието Наталия Митева е кадър на Америка за България

Лидерът на " ИТН " Слави Трифонов показва Наталия Митева като " приключила с отличие Колумбийския лицей в Южна Каролина ", с магистратура по обществени политики от Мерилендския университет в Съединени американски щати и спомагателни квалификации от Колумбийския университет и от бизнес департамента на Оксфордския университет.

Митева е на 39 година и приказва 4 езика. --> тя има 10-годишен опит в областта на образованието и нововъведенията. Тя е управител обучение и обществено влияние в „ Телелинк Бизнес Сървисис “, а преди този момент близо 10 години е програмен шеф на „ Добро обучение и работни умения “ във фондация „ Америка за България “.

Член на комисията за нововъведения към Министерство на образованието и науката.

Работи с Колумбийския университет в Ню Йорк в областта на ефикасните технологии за преподаване.

Наталия Митева има магистърска степен по обществени политики от Мерилендския университет в Съединени американски щати и е специализирала „ Оценка на въздействието “ към отдела за оценка на Световната банка (International Program for Development Evaluation Training). Част е интернационалната инвеститорска общественост за обществено влияние към департамента по бизнес на Оксфордския университет (Oxford Impact Investing Programme).

От думите на водача на Има Такъв Народ стана ясно, че се трансформира и профилът на министерството. Досегашното Министерство на образованието и науката да стане на " образованието, нововъведенията и науката " предлага той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР