Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов най-вероятно ще участва

...
Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов най-вероятно ще участва
Коментари Харесай

Слави Трифонов ще е водач на листа, но не и министър - Политика

Лидерът на " ИТН " Слави Трифонов най-вероятно ще взе участие на изборите на 2 април като вода на листа, само че никога не би станал министър.

Това стана ясно от негово изявление за предаването " Политически неточно " на БНР.

Трифонов сподели, че Има Такъв Народ би направила всичко, с цел да има работещ парламент, в случай че влезе в идващото Народно заседание. В този смисъл той не изключи нито една допустима колаиция.

В същото време шоуменът изрази мощно отчаяние от някогашните си съдружни сътрудници " Продължаваме промяната ", които той отъждестви с ГЕРБ.

" Оказа се, че в политиката би трябвало да си измамник. Колкото по-добър измамник си, очевидно толкоз по-добър политик си ", съобщи тв водещият-политик.

" Знаех го, само че не допусках, че е тъкмо по този метод. Брутално. Безапелационно. Без никакъв позор ", добави той.

По думите му най-голямата неистина, на която е станал очевидец, е " Капитан Андреево ". " Другата е, когато гледах по малкия екран по какъв начин някогашният министър-председател сподели, че съм му се обадил и съм го попитал къде е моят милиард. Това е един от случаите, когато в действителност ми е увисвала мандибулата. Това са безспорни неистини. Другото е, че съм мафиот ", уточни Слави Трифонов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР