Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов коментира, че партията

...
Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов коментира, че партията
Коментари Харесай

Трифонов: От ИТН ще подкрепим служебната власт, за да се справим с мигрантската криза

Лидерът на " ИТН " Слави Трифонов разяснява, че партията му е подготвена да поддържа служебното държавно управление и президента, с цел да може България да се оправи със мигрантската рецесия, която се задава към Европа след завладяването на Афганистан от талибаните.

Ето какво написа Трифонов във Фейсбук:

1 милион мигранти са подготвени да тръгнат от Афганистан, с цел да избягат от режима на талибаните, който завладя страната. И тези хора няма да тръгнат нито към Америка, нито към Австралия. Ще тръгнат към Западна Европа, което значи, че България е на пътя им.

Аз прелестно разбирам, че това са страдащи хора, които желаят да избягат от насилието и шериата. Но ние също ще страдаме, в случай че ги допуснем до нашата територия.

Затова всички би трябвало да създадем нужното и да подкрепим настоящето държавно управление, с цел да може то да се оправи със задаващата се рецесия. Защото талибаните изобщо не ги интересуват политическите проблеми на България, а мигрантите - още по-малко.

Министерството на вътрешните работи и Министерството на защитата би трябвало да работят в безспорна съгласуваност, с цел да разположат служители на реда и военни на границата и с всички сили самоотвержено да защитят територията и жителите на България.

Ние от “Има подобен народ” ще създадем всичко належащо да подкрепим и като жители, и като политическа мощ, държавното управление и президента на републиката, с цел да се оправим непременно със задаващата се рецесия.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР