Лидерът на Има Такъв народ Слави Трифонов избра 6 септември,

...
Лидерът на Има Такъв народ Слави Трифонов избра 6 септември,
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Кирил Петков и Асен Василев гледат в очите и лъжат

Лидерът на " Има Такъв народ " Слави Трифонов избра 6 септември, с цел да отговори на въпросите на своите гласоподаватели и почитатели.

Трифонов заключи, че е задал доста въпроси, както и че е направил доста изявленията, само че в доста огромната си част не утвърждава медийната среда. По думите му с помощта на свободата, дадена от Интернет всеки български жител може да бъда наименуван публицист.

На въпрос обвързван със здравословното му положение, Слави Трифонов съобщи, че слуховете за гибелта му са мощно пресилени.

„ За да се състои референдум има избрани законови правила, които са признати от последния закон. Трябва да се съберат избран брой подписи и по-късно да се внесат в работещ парламент и тогава може да се организира референдум, който най-добре е да бъде през идващите избори, с цел да не се дават непотребни пари на данъкоплатците ”, съобщи водачът на Има Такъв Народ запитан, по кое време ще се организира референдум за президентска република.

„ Ние ще го осъществяваме това нещо, тъй като по този начин ”, безапелационен бе той.

Трифонов съобщи, че няма да се откаже от политиката, в случай че Има Такъв Народ не влезе в идващия парламент. " В случая желанията са да се осъществя подобен референдум, а не какво ще се случи в политиката. Аз не се виждам и усещам като политик, а като един от многото ”, добави той.

„ Как човек като теб с толкоз опит не съумя да види какво ни готвят тези двамата от " Продължаваме продажбата ”, гласеше въпрос на фен на, който Трифонов отговори, че е трябвало да има държавно управление, тъй като нещата са щели да станат зле.

„ Причината да се завърши обединението беше повече от ясна. Първият проблем беше по тематиката с Македония, другата причина беше за некадърната и сбъркана финансова политика на Кирил Петков  и Асен Василев. Това са хора, които те гледат в очите и те лъжат. Трябва да си доста безочлив, с цел да гледаш в очите и да лъжеш. Това са хора, които в никакъв случай не би трябвало да имат нещо общо с власт, тъй като не стават ”, безапелационен бе Слави Трифонов.

Той уточни, че истината рано или късно ще се разкрие.

Запитан дали може да се кандидатира за президент, Трифонов бе безапелационен, че отговорът му е не.

„ За мен да бъдем подвластни от един източник на газ не е добре. Българите би трябвало имат опцията да получаваш най-хубавото, а това става, когато можеш да избираш. Моята информация е че няма проблем да използваме американско нуклеарно гориво ”, уточни Трифонов.

На въпрос, по кое време ще покаже имуществената си декларация, Трифонов отговори, че не подавайки такава, той предизвика държавните управляващи да го преврят.

„ Как може да знаеш дали един човек е изменник или не е. Нормално е да се случват такива неща.  Аз съм избрал да нямам такава политика с хората, които поддържам връзка. Тези хора са такива каквито са. Изпитвам облекчение, тъй като ми е станало ясно кой какъв е. Радостин Василев е никой от на никое място посред нищото ”. Това отговори Слави Трифонов, запитан по какъв начин ще разяснява отцепниците от Има Такъв Народ.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР