Лидерът на Има такъв народ“ /ИТН/ Слави Трифонов се отчете

...
Лидерът на Има такъв народ“ /ИТН/ Слави Трифонов се отчете
Коментари Харесай

КПКОНПИ: Слави Трифонов декларира имотите и парите си, вижте с какво разполага

Лидерът на „ ИТН “ /ИТН/ Слави Трифонов се регистрира пред Комисията за попречване на спор на ползи и нелегално добито имущество /КПКОНПИ/ като политик за първи път.

От декларацията му пред Комисията излиза наяве, че Трифонов има над 9 милиона лв. в банкови влогове /в евро и лв. – бел.ред./, налични парични средства от 1,1 млн. лв. и 210 000 лв. приходи от друга трудова активност. През предходната година той е купил къща с двор в София за 1,3 млн. лв. , излиза наяве още от декларацията му. Имотът е с разгърната застроена повърхност от 916 кв/м, а като генезис на средствата водачът на Има Такъв Народ е показал ликвидационен дял.

През предходната година Трифонов е продал имот от 3,7 дка в родното си село Тодорово до Плевен за 10 000 лв.. В документа, подаден от него пред КПКОНПИ, е оповестил дялове си в три акционерни сдружения – „ Алт плеър “ АД за 300 000 лв., „ Седем Осми “ АД за 9 млн. лв. и „ Сет 666 “ АД за 50 000 лв..

Припомняме ви, че през 2021 и през 2022 година на Слави Трифонов бяха издаде издадени актове за неподаването на декларация , което е административно нарушаване.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР