Лидерът на Има такъв народ (ИТН) Слави Трифонов написа доста

...
Лидерът на Има такъв народ (ИТН) Слави Трифонов написа доста
Коментари Харесай

Слави Трифонов с гневно изказване за избора на шеф на БНБ

Лидерът на " ИТН " (ИТН) Слави Трифонов написа много ядосан пост в персоналния си фейсбук профил. По думите му " цялата тази история за избор на шеф на Българска народна банка стартира да наподобява на мелодрама, с детайли на сапунен сериал ".

Освен това той бе безапелационен, че партията му няма да отдръпна кандидатурата на Любомир Каримански за поста началник на Българска народна банка.

Ето какво написа Трифнов (публикуваме думите му без редакторска намеса):

" Цялата тази история за избор на шеф на Българска народна банка стартира да наподобява на мелодрама, с детайли на сапунен сериал.

В България има закони, най-добре е те да се съблюдават. Всичко останало са страсти и мечти. Няма безусловно никаква причина да отдръпвам кандидатурата на Любомир Каримански.

Защо споделям това през фейсбук? Защото очевидно някои хора от дума не схващат и основават изцяло непотребен звук в медийното пространство.

Няма да отдръпва кандидатурата на Любомир Каримански - той е добър експерт и заслужен претендент.

И Народното събрание ще реши. Такъв е законът ".

В събота Ива Митева от Има Такъв Народ съобщи, че след непрекъснати позвънявания от страна на премиера Кирил Петков към Каримански е получил предложение за " значим пост в чужбина ".

По-късно през днешния ден пък ръководещата коалиция се събира на съвещание, като главната точка ще бъде изборът на нов шеф на Българска народна банка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР