Лидерът на Има такъв народ и тв водещ Слави Трифонов

...
Лидерът на Има такъв народ и тв водещ Слави Трифонов
Коментари Харесай

Слави Трифонов изгони от партията си Росица Кирова, която се повози на джипа на Борисов |

Лидерът на " ИТН " и тв водещ Слави Трифонов разжалва регионалния координатор на партията си във Видин Росица Кирова, която през днешния ден се повози на джипа на премиера Бойко Борисов.

" Изпълнителният съвет и Националният съвет на " ИТН " преди малко се събраха и единомислещо взеха решение, че Росица Кирова към този момент не е нито регионален координатор за област Видин, нито член на партия " ИТН ". И доколкото познавам разпоредбите, това ще последва за всеки, който нарушава морала и устава ", написа преди минути Трифонов на фейсбук профила си.

Тази заран министър председателят Борисов инспектира ремонта на пътя сред Монтана и Видин. Заедно със заместник-министър Николай Нанков и Кирова, която с изключение на регионален координатор на Има Такъв Народ е и ръководител на гражданската самодейност „ Единни за смяна “, той обходи правата от трасето преди пътен възел Макреш до крайдунавския град.

На въпрос дали може да се чака коалиция с партията на Слави Трифонов, на която Кирова е представител във Видин, министър председателят изясни, че тя е жена, която се бори за настояванията на жителите и за реализиране на техните стремежи. Но не можело да става въпрос за политическо партньорство.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР