Лидерът на Хизбула предупреди, че Израел ще бъде въвлечен при

...
Лидерът на Хизбула предупреди, че Израел ще бъде въвлечен при
Коментари Харесай

Хизбула заплаши Израел с унищожение при война между САЩ и Иран

Лидерът на " Хизбула " предизвести, че Израел ще бъде замесен при всяка война сред Съединени американски щати и Иран и може да бъде " премахнат " при подобен спор, написа в. Times of Israel.
" Иран има качествата да бомбардира Израел със жестокост и мощ ", разгласи Хасан Насрала в изявление за телевизия Al Manar. " Когато американците схванат, че тази война може да заличи Израел, те ще се замислят ", твърди той.
Насрала направи мненията на фона на напрежението сред Техеран и Вашингтон. Той приказва след решението на Камарата на представителите на Съединени американски щати да ограничи опциите на президента Доналд Тръмп да стартира война против Ислямската република без разрешението на Конгреса. Демократите се притесняват, че ястребите в Белия дом могат да тласнат страната към ненужна война.
Не е ясно дали Насрала има поради арсенала от далекобойни ракети на Иран или десетките хиляди ракети и снаряди, които Техеран е дал на ливанската формация.
Насрала разяснява, че оповестената от няколко западни страни за терористична организация - " Хизбула ", доста е подобрила военните си благоприятни условия от войната през 2006 година
" Нашите оръжия са развити като качество и количество, имаме прецизни ракети и безпилотни самолети ", сподели той пред медията в изявление във връзка 13 година от началото на войната.
Насрала държеше карта на Израел и уточни стратегически цели, които " Хизбула " може да удари, в това число летище " Бен Гурион ", оръжейни хранилища, пристанището в Ашдод, фабрики и други
Той твърди също, че ракетите им могат да ударят и южния израелски град Ейлат на Червено море. По думите му " Хизбула " се е сдобила и с противовъздушна защита.
Насрала е убеден, че скоро няма да има война с еврейската страна, тъй като Израел се опасява от последствията. Според него районни играчи работят за попречване на война сред Съединени американски щати и Иран. Лидерът на " Хизбула " е на мнение, че Саудитска Арабия и Обединените арабски емирства нямат интерес от спор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР