Лидерът на гражданската платформа Изправи се.БГ Мая Манолова отново ще

...
Лидерът на гражданската платформа Изправи се.БГ Мая Манолова отново ще
Коментари Харесай

Професия „Протестър“: Мая Манолова

Лидерът на гражданската платформа " Изправи се.БГ " Мая Манолова още веднъж ще застане на вихъра на вълната на следващ митинг. Този път оповестената дата е 23 мaй. „ Щe прoтecтирaмe, ceдeйки нa cтoлoвe, cпaзвaйки вcички прaвилa, нo нямa дa cмe зритeли. Пoвeчe нямa дa ви поносим в тeлeвизoритe, в дoмoвeтe, в ceмeйcтвaтa cи “, съобщи Манолова. От думите ѝ излиза наяве, че „ седящият митинг “, който имал за цел изправяне, бил тъй като се създавало ненужно напрежение.

Манолова е лице на много митинги. Тя поддържа митингите против избирането на Иван Гешев за основен прокурор. Тя излезе да поддържа и майките и медицинските сестри. Медицинските сестри, които бяха пред Партийния дом, се разграничиха от политическите фигури, „ които се пробват да си създадат пиар на техен тил и настояха, че няма да разрешат нито една политическа партия да яхне техния митинг “. В обявата за идния митинг в събота обаче Манолова още веднъж загатва медицинските сестри.

През февруари някогашният вицепремиер проф. Димитър Луджев разяснява обвиняванията, получени от Васил Божков пред bTV Радио. „ Хора като Васил Божков и някои други едри предприемачи си разрешиха да финансират опозиционни политически планове, да вземем за пример в София “, сподели професорът. На въпрос дали става дума за Мая Манолова, той удостовери.

И сега тече митинг пред Народното събрание. Там има към 20 протестиращи и тройно повече униформени. В непосредственост до протестиращите бяха видяни Иван Кулеков и Иван Бакалов.

„ Предлагам „ Възраждане “ да провежда митинг в това време, в което ще провежда и Мая Манолова. Тоест да бъдем дружно. Нека не забравяме, че това е резултат от дейностите на „ Възраждане “. “ Това пък може да се прочете в групата на партията. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР