Лидерът на Голдън Стейт Уориърс Стеф Къри направи страхотно завръщане

...
Лидерът на Голдън Стейт Уориърс Стеф Къри направи страхотно завръщане
Коментари Харесай

Стеф Къри с 38 точки при завръщането си в игра


Лидерът на Голдън Стейт Уориърс Стеф Къри направи ужасно завръщане в игра, реализирайки 38 точки при домакинската победа на своя отбор със 141:128 над Мемфис Гризлис в мач от постоянния сезон в НБА. Гардът пропусна последните 11 мача за първенците заради травма на десния гален, само че това не му попречи да запише необикновено показване против Гризлис.

Къри показва невероятна успеваемост в стрелбата от далечно разстояние, успявайки в 10 от 13-те си опита от тройката (76.9%). Клей Томпсън и Кевин Дюрант също бяха на равнище, завършвайки надлежно с по 21 и 20 точки за 26-ия триумф на „ воините “ от началото на сезона. За Мемфис, които не престават да са в дъното на таблицата на Западната конференция, Марк Гасол вкара 27 точки, а с 22 и 9 асистенции завърши гардът Тайрик Еванс.

В различен мач от НБА Ню Йорк Никс реализира трагична победа със 105:103 при гостуването си на Ню Орлиънс Пеликанс. По този метод отборът на Джеф Хорначек прекъсна отрицателната си серия от четири следващи провали.

Най-резултатен за спечелилите бе звездата на Никс Кристапс Порзингис, който наниза 30 точки, като латвиецът добави към актива си 7 битки, 3 асистенции, 2 откраднати топки и 2 блокирани удара. С по 15 точки пък се отличиха гардът Джарет Джак и крилото Майкъл Бийзли. За Пеликанс Антъни Дейвис вкара 31 точки и овладя 9 битки, до момента в който ДеМаркъс Казънс се регистрира с впечатляващ дабъл-дабъл от 29 точки и 19 битки, само че и това не оказа помощ на отбора му да избегне провалянето вкъщи.

Ето и още резултати от НБА:

Денвър Нъгетс – Филаделфия 76-ърс 102:107

Детройт Пистънс – Сан Антонио Спърс 93:79

Орландо Меджик – Маями Хийт 111:117

Юта Джаз – Кливланд Кавалиърс 104:101

Атланта Хоукс – Портланд Трейл Блейзърс 104:89. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР