Лидерът на "Глас Народен" Светльо Витков използва социалната мрежа "Фейсбук",

...
Лидерът на "Глас Народен" Светльо Витков използва социалната мрежа "Фейсбук",
Коментари Харесай

Светльо Витков към Трифонов: Щом партиите са лоши, ти защо ще правиш партия?

Лидерът на "Глас Народен " Светльо Витков употребява обществената мрежа "Фейсбук ", с цел да изрази мнението си във връзка една от последните изявления на Слави Трифонов, в която той укори тези партии, които към момента не са върнали надвзетите дотации.

Публикуваме мнението на Витков без редакторска интервенция.

Драги Слави,

Ще си карам на „ ти”, тъй като се познаваме от дълго време. Прочетох поста ти и оставих първичните страсти да отминат. Сега и отговора:

Срокът за връщането на надчислените от Министерство на финансите дотации, бе ясно дефиниран и гласуван от депутатите в Народното събрание по твоя воля, които ти и екип така буйно нападате: Връщат се до края на 2020 година! Оттук насетне, по кое време и по какъв начин ще ги върнем в законния период до края на 2020 та година, ще го решим ние, а не някой различен. Не взимаме дотация от повече от 2 години, както ти вярно отбелязваш и тези надплатени 15 000 лева са заради неточност на Министерство на финансите, както ти още веднъж отбелязваш вярно.
Тогава те запитвам – наша ли е виновността или на министерството на финансите?

Но друго е значимо, Станиславе!

Жалкото е, че нападаш Глас Народен и мен. Дори ни наричаш “убити”. Ако смяташ, че сме такива и скачаш против нас, това демонстрира единствено против кого смееш да скочиш. Нищо повече.

Ако Глас Народен и моята личност са отговорните за положението, в което е през днешния ден суверена, както твоите сценаристи назовават народа си, с наслада ще се отдръпва.

Странното е, че не нападаш тези, които носят същинската виновност. Защо? Нима те е боязън? Ако не те е... за какво не поканиш още веднъж премиера Борисов на изявление?

Колкото до това, че премахването на дотациите на партиите унищожавало дребните партии… не бях прав. Извинявай! Това ще унищожи всички партии, за които страната не е работила или не работи, с цел да останат единствено 3-те – ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. Или не?! Останалите ще отидат при спонсори. Знаеш по какъв начин е.

Ще ти кажа и къде отиват дотациите на партиите. Голяма част от тях отиват в две малките екрани, тъй като медийните им пакети за присъединяване при избори стартират от над половин милион лв.. Няма ли те там, по какъв начин 1,3 милиона пенсионери да те видят, че да гласоподават за теб?

Ти хубаво изкара какъв брой взимат партиите, само че за какво не изкара какъв брой им желаят малките екрани за медийни пакети по избори?
И част от тези пари не отиваха ли и за бюджетирането и на твоето предаване? Не ги връщай! Никой не ти ги търси!
В шоуто ти, ти представяше партиите за нещо неприятно. Тогава за какво ще правиш партия?

Та, Слави, накратко… не позволявай на хора, на които им плащаш, да пишат от твое име, да те излагат и да ти основават непотребни врагове. Най-страшни са тези врагове, които нямат какво да губят. Аз нямам какво да изгубвам, Слави. Не съм отмъстителен, че ме оклевети по малките екрани и по-късно се извини, че съм си купил Мерцедес със дотация. Нямам завист към теб и екипа ти. По-скоро се замисли ти какво имаш да губиш, АКО влезеш в политиката. Тръгваш по моя път в нея, не аз по твоя и въпреки да получиш на първите избори огромен % гласове, какво ще се случи година след това…? Само унищожаване на дотациите и понижаване на броя на депутатите ли е това, което ще промени страната ни към положително? Каква е политическата ти платформата в обучение, просвета, спорт, стопанска система, обществена политика и така нататък? Това е значимо, както и механизмите, посредством които ще се случи. Ако се случи.
И най-после един безвъзмезден съвет от „ убит” общински консултант, в случай че позволиш, тъй като виждам, че доста ненавист са събрали, уповавам се, единствено хората към теб, а тя не е добър политически консултант:
Омразата най-после погубва всички. Затова се пази от хора, които са изпълнени с нея!

Оставам с почитание

Светльо

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР