Лидерът на ГЕРБ за пръв път не показа празничния си

...
Лидерът на ГЕРБ за пръв път не показа празничния си
Коментари Харесай

Бойко скри дъщеря си и внуците

Лидерът на ГЕРБ за пръв път не сподели празничния си дом и фамилията си за Коледа

За пръв път от близо 10 години насам Бойко Борисов не сподели фамилията и дома си точно на коледните празници. Бившият министър председател имаше традиция постоянно на Бъдни вечер да споделя фотоси от трапезата в къщата си в Банкя дружно с щерка си Венета, шурей си Иван и внучетата си в обществените мрежи. Тази година обаче водачът на ГЕРБ предпочел да резервира съкровения миг единствено за себе си и остави „ вратите “ на дома си затворени за любознанието на многочислените му симпатизанти, написа вестник Ретро.

Една от аргументите празниците да преминат тайно за фамилията на Борисов евентуално е появяването на най-новия член в него, а точно внучката му Виктория. Тя се роди на 3 ноември 2022 година и е на по-малко от два месеца. Дядо ѝ към момента не я е показвал обществено, евентуално от поверие. След раждането ѝ той показа, че по време на скандалния му и разгласен от съда за противозаконен арест през март 2022 година дъщеря му Венета към този момент е била бременна и тежко претърпяла събитията. „ Като татко знаех към този момент, че дъщеря ми е бременна, а беше пометнала преди този момент от стрес. Казах ѝ: умерено, миличка, желая да се успокоиш и да си легнеш, аз ще се оправя. Оставих я превита на две на прозореца да гледа по какъв начин ме отвеждат… Никога нямаше да им простя, в случай че нещо се беше случило с нея… “, разкри водачът на ГЕРБ.

За дребната Виктория миналата Коледа бе първа дружно с братчетата ѝ Бойко-младши и Иван. И за трите внучета Борисов подготвил специфични дарове и изненади, както постоянно. Миналата година гордият дядо изненада двете си момчета с най-мечтания от тях подарък – домакински любим кученце, което нарекоха Сара. За Коледа през 2020 година пък ги сюрпризира с музикални принадлежности – акордеон и китара.

Първородният внук на Бойко Борисов, който е кръстен на него, в края на януари 2023-та ще стане на 7 годинки. Братчето му Иван пък е към този момент на 4 годинки. Венета и половинката ѝ Иван Атанасов сбъднаха фантазията си да имат и щерка, опазвайки цялата ѝ бременност в безспорна загадка. Голяма поддръжка на Венета с изключение на татко ѝ е и нейната майка Стела – някогашна брачна половинка на Борисов. Тя обаче не съумя да се прибере от Щатите за Коледа поради натоварения си работен график. Докторката посрещнала празниците в дома си в „ Ориндж Каунти “, Калифорния, само че изпратила дарове за внуците си авансово.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР