Лидерът на ГЕРБ в Бяла Слатина Стефан Терзийски изпрати свои

...
Лидерът на ГЕРБ в Бяла Слатина Стефан Терзийски изпрати свои
Коментари Харесай

Бизнесмен от ГЕРБ прати служителите си да оправят вота в Галиче

Лидерът на ГЕРБ в Бяла Слатина Стефан Терзийски изпрати свои чиновници да гласоподават в Галиче. Кандидатът за кмет на Българска социалистическа партия Веселин Тушинов разгласява видеа, в които хора от "Ета тв ", благосъстоятелност на Терзийски, са се строили пред секциите.

Говори се, че чиновниците на кабелната от години са "подвижен избор " за ГЕРБ в региона, написа „ Дума “.

Местните напряко назовават Терзийски "собственик " на депутата Красен Кръстев и на кмета на Бяла Слатина, защото те изпълнявали всичките му нареждания. Подвижната секция, управлявана от бащата на гербаджията Кръстев, през вчерашния ден бе санкционирана от ОИК за нарушавания.

Част от "външните " гласоподаватели са се вмъкнали в изборната секция през задния вход на учебното заведение, където се намира. Ситуацията пък се развива пред погледа на пиещия наоколо кафе народен представител от ГЕРБ Кръстев.

"Регистрирани са в Галиче преди 6 месеца. Докараха ги да гласоподават тук. Един потегли да се бие с мен, с цел да не ги фотографирам ", описа пред медиите покровителят Венцислав Николов. Появиха се и сигнали, че се влиза по къщите, с цел да се дават директиви по какъв начин да се гласоподава. ОИК пък би трябвало да се произнесе по обвиняване, че не се опазва тайната на вота в преносимата изборна секция.

ОИК в Бяла Слатина сформира актове на членовете на преносимата изборна комисия за нарушавания на втория тур. Сигналът бе от Българска социалистическа партия - за гласоподаване единствено с един щемпел, опит да се извади бюлетина от урната, стартиране на глас от трето лице, родственик на гласоподавателя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР