Лидерът на ГЕРБ събра на работна среща новоизбраните общински и

...
Лидерът на ГЕРБ събра на работна среща новоизбраните общински и
Коментари Харесай

Борисов към кметове си: Трябва да сте добри и честни, видиш ли хартийка - ще се наведеш да я вземеш

Лидерът на ГЕРБ събра на работна среща новоизбраните общински и районни кметове, както и регионалните и районни координатори. Той поздрави българските мюсюлмани, които са подкрепили ГЕРБ в смесените региони и благодари на своя сътрудник Съюз на демократичните сили. „ Принципите и синият цвят ни задължават да бъдем дружно “, съобщи Борисов и още веднъж обърна внимание на „ Демократична България “, която по думите му е дясна по убеждения, само че не са се замислили да поддържат Мая Манолова на балотажа в София.

„ Да подкрепиш съперника си – да защитаваш Орешарски, до такава степен ли паднахте, сътрудници “, попита Борисов. „ Аз като се усещам отговорен за нещо, депозирам оставка и в случай че не ме върне народът, си заставам у нас. Защо ги нервира това, че ние сме евроатлантическа партия – съюз “, още веднъж попита Борисов. Според него има действителни аргументи за загубите на ГЕРБ тук-там. Днес обаче водачът отхвърли да подлага на критика своя актив, тъй като съперниците им са се възползвали от обстановката. Вместо това той им даде упътвания. „ Не единствено, че би трябвало да сте доста положителни, почтени и транспарантни. Като видиш една хартийка, ще се наведеш да я вземеш, като видиш нещо паднало ще го вдигнеш. Хората би трябвало да видят, че вие милеете за тях и общината. Има рискова шахта, до момента в който пристигна компанията, ти застани до нея.

Хората дават доверие и ние можем да споделяме качихме броя на кметовете, само че би трябвало да подвигаме качеството “, разяснява той. „ Днес разбрах, че госпожа Нинова е споделила, че е имало репресирани хора след изборите в Благоевград и Пазарджик. Моля я да ми ги прати тези хора, в случай че се окаже, че е правилно, аз персонално ще им се извиня и този който си го е разрешил, в случай че не е поредна операция, просто ще види реакцията “, сподели Борисов по отношение на изказванието на Българска социалистическа партия за напън от страна на ръководещите. По-рано през днешния ден в Народното събрание ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разгласи, че репресиите на властта не престават и след изборите. Тя съобщи, че за няколко дни покровители в Благоевград и Пазарджик са получавали закани за уволняване, а общински консултант на Българска социалистическа партия е получил заповед за инспекция на компания.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР