Лидерът на ГЕРБ предвижда 7-8% дефицит в хазнатаДве години умните

...
Лидерът на ГЕРБ предвижда 7-8% дефицит в хазнатаДве години умните
Коментари Харесай

Борисов: Длъжни са преди изборите да обявят състоянието на бюджета

Лидерът на ГЕРБ планува 7-8% недостиг в хазната

" Две години умните и красивите нямат План за възобновяване. Хаос, съсипия и застой. Не съм имал по-лека акция. "  

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с кметове на партията от областите Враца, монтана и Видин.

" Какво става с инфлацията. когато давахме 50 лв. на пенсионерите, тя беше 1% и те ги усещаха. Сега на някои артикули е над 100%. Грабиха ви по 1 лев на всеки литър нафта и бензин. Над 5 милиарда отидоха към Русия. Братски пари. Братчета и сестричета, само че ние все сме сестричетата ", разяснява още Борисов.

Той прикани служебният кабинет и президентът да разгласят какъв е дефицитът в бюджета: " Длъжни са в този момент преди изборите да извадят положението на бюджета. Според мен потреблението се е сринало и дефицитът е 7-8 %. Искам да видя има ли ги парите там. Има ли пари за финансови поправки, без които общините не могат да съществуват ".

Орешарски ми остави 800 милиона дупка в бюджета, ние за два месеца ги покрихме. Втория път - КТБ и така нататък - 6 милиарда и 700 беше втората дупка. ГЕРБ се напъна, свърши работа, оставихме им 12 милиарда фискален запас, добави Борисов.

Лидерът на ГЕБР разяснява и опцията за сформиране на постоянно държавно управление след изборите.

" Те схванаха, че изгубиха изборите. ПеПе-тата паднаха с 5% за 6 месеца под ГЕРБ. Дори да стане невъзможното - да са малко преди нас. С нас не може, с Движение за права и свободи не може, с Възраждане не може, с Българска социалистическа партия не може. Ако завоюват изборите, в първия момент ще изпаднат в изолираност. В такава бяхме и ние и останахме в Народното събрание, изолирани от всички ", съобщи той. 

Борисов предвижда, че при неспособност за сформиране на постоянен кабинет след изборите на 2 април, след три месеца ще има нови. " И хората ще се питат - ами кой ни го аргументи? - Вдигнатият пестник ", добави той.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/1891230251699269
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР