Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов отрече да

...
Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов отрече да
Коментари Харесай

Борисов не носи отговорност за назначенията в кабинета Главчев

Лидерът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов отхвърли да има нещо общо с рокадите на служебните министри в кабинета на Димитър Главчев. Той уточни, че половината министри в служебния кабинет са на ПП-ДБ .

" Понеже виждам, че доста хора се пробват да се упражняват върху нещо, което не схващат, а е хубаво да схващат, по тази причина подсещам... ", разяснява Борисов пред публицистите в Партийния дом и уточни като доказателство партийното заседание в Подуяне, където членовете на ГЕРБ били гневни от назначенията на служебното държавно управление. Борисов намеси по някакъв метод и майката на кмета на " Подуяне ", само че не стана доста ясно какво искаше да каже.

Борисов дефинира като съвпадане своите рецензии и предложенията на служебния министър председател Димитър Главчев за промяната на външния министър Стефан Димитров с Даниел Митов. Борисов изискал промяната на външния министър, защото ГЕРБ постоянно са носили политическата отговорност за външната политика . Той желае доктрината, идеологията, това, за което ГЕРБ са се борили през последните 9-10 месеца, да бъде продължено в региона на външната политика.

ГЕРБ носи отговорност за защитата, защото служебният министър на защитата Атанас Запрянов е специалист във групировката на Бойко Борисов.

" За нищо останало не желая да нося отговорност ", отсече Борисов.

Oчаквайте детайлности?
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР