Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов направи коментар

...
Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов направи коментар
Коментари Харесай

Борисов: Партията на Кирил Петков ще е еднодневка като ИТН |

Лидерът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов направи коментар за възможния предстоящ политически план към служебните министри Кирил Петков и Асен Василев. Според него той ще е " същата еднодневка " като партия ИТН.

Вече сме на избори. Доктрината на Радев е да стои Народното събрание там, до момента в който той каже, съобщи Борисов на брифинг в централата на ГЕРБ.

Той разяснява и разновидностите за кандидат-президент на партията без да спомене съответни имена.

" Искам да знам по кое време и по какъв начин ще са изборите. Няма да кажа какъв ни е претендентът, до момента в който не знаем по какъв начин ще бъдат изборите ", някогашният министър председател.

Според него всичко зависело от това дали ще се гласоподава в един и същи ден за президент и парламент или вотът ще е в разнообразни дни.

" Ако изборите са в 1 ден, претендентът би трябвало да е партиен, който да води листата. Ако не - би трябвало да е някакъв водач, който да е безпартиен, с цел да се опълчи на Радев “, уточни Борисов.

Според него фарсът на 46-ото Народно заседание би трябвало да завърши - да се разпусне Народното събрание и да отиваме на избори.

Борисов разгласи и че Радев бавел изборите  " да имат време да си създадат партия ".

Той разяснява и абсурда сред депутата от Има Такъв Народ Радостин Василев и Татяна Дончева.

" Касичка. Всички видяхте къде е корупцията! И двамата са доста уязвими и по тази причина почват да бягат в обясненията. Тошко сподели половин милион за народен представител, чух го. А какъв брой е да свалиш основен прокурор таксата? Представяте ли си какъв брой милиона са се развъртели! Освен ГЕРБ няма здрава мощ. Задкулисието работи с цялостна мощ. Но ние отново ще сме първи, макар операциите с машините ", сподели още Борисов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР