Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов е на

...
Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов е на
Коментари Харесай

Борисов на разпит в полицията и култови обяснения ВИДЕО

Лидерът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов е на разпит в Главна дирекция " Национална полиция ", това удостовери в коридорите на Народното събрание вътрешният министър Бойко Рашков.

Няколко минути по-късно от профила на Борисов във фейсбук беше показано онлайн по какъв начин той излиза от полицията, само че на въпрос от медиите защо е бил разпитът, той бе сбит:

" За това по какъв начин съм съумял да държа приходите на българите толкоз високи, по какъв начин съм съумял да държа най-ниската цена на газа години наред, по какъв начин съм успявал толкоз години да държа тока на българите толкоз невисок, по какъв начин най-добре сме се справяли в Европа с миграцията”, съобщи Борисов.

" Никога не съм имал нито кюлчета, нито съм купувал, нито съм имал каквото и да е било. Извикаха ме по телефона на разпит ", уточни още Борисов.

Той не сподели защо е бил разпитван, само че на въпрос дали чака още разпити, съобщи: " Докато падна, по този начин ще бъде ".

Министерство на вътрешните работи ме пита по какъв начин съм съумял да държа приходите на българите високи, по какъв начин съм успявал да държа ниската цена на газа години наред, цената на тока, по какъв начин съм съумял да вкарам България в Европейската банка, по какъв начин съм се справил с миграцията и доста бързо ви извикаха, ей по този начин да има, че Борисов е бил на разпит. Това разяснява ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР