Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви днес в рамките на

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви днес в рамките на
Коментари Харесай

Борисов: Формула за коалиция ГЕРБ и ДПС не съществува

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи през днешния ден в границите на среща на младежката организация на партията му, че в случай че ГЕРБ завоюва изборите, ще постави всички старания да сформира държавно управление, като изключи партията да се коалира с Движение за права и свободи.

„ Ние сме привикнали да управляваме сами с поддръжка. Народът ще дефинира кой с кого ще бъде, тъй като първата политическа мощ – това е демокрацията, е определена да води. Ако ни изберете, ще поставим всички старания да се направи – има доста, доста формули, само че формула ние и Движение за права и свободи не съществува “, сподели Борисов.

След като няколко пъти се разгласи „ за “ договаряния с „ Газпром “, Борисов към този момент – за повторно от през вчерашния ден насам, се разгласи против възобновяване на договарянията с „ Газпром “:

„ 100% диверсификация от „ Газпром “. С „ Газпром “ ние повече не би трябвало да имаме работа “, съобщи Борисов, който построи на „ Газпром “ на процедура безвъзмездна тръба през територията на България – „ Турски поток “.

Повече по тематиката „ Турски поток “ –

Вижте цялото изявление във видеото:

Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР