Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че предсрочни избори 2

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че предсрочни избори 2
Коментари Харесай

Вот 2 в 1 са логичен край на сглобката

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи, че предварителни избори „ 2 в 1 “ са логически свършек на така наречен некоалиция.

Той разяснява оферти през вчерашния ден от ПП-ДБ меморандум за ръководство след ротацията.

Документът включва няколко съществени аспекта –  попълване и систематизиране на регулаторите, избиране на членовете на антикорупционната комисия, службите за сигурност, ограничения за повишение на доверието в изборния развой и правосъдната власт. Бoрисов подлага на критика документа и дефинира метода като неузрял.

„ Това е всичко друго, само че не принцип. Да поделим с Кирил Петков страната на две – да загърбим парламентаризма, да загърбим опозицията, да си разделим за идващите 7 години 50 на 50 всичко. В същото време целият Министерски съвет да остане техен с 2/3 зам.-министри и с 2/3 регионални шефове “, разяснява водачът на ГЕРБ.

Борисов сподели, че не е получавал въпросния меморандум и още веднъж удостовери, че изрично държи Министерство на външните работи да остане под управлението на ГЕРБ след ротацията.

Припомняме, че от ППДБ избраха да оповестяв меморандума първо през медиите, а след това прибавиха, че са го пратили на вицепремиера Мария Габриел, която обаче е в чужбина. Самата Габриел още не е коментирала нито меморандума, нито настояването на премиера Денков да стане външен министър и вицепремиер при ротацията.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР