Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че е оптимист, че

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че е оптимист, че
Коментари Харесай

Борисов е оптимист за кабинет, но с ПП коалиция не може да се прави

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи, че е оптимист, че ще има постоянно държавно управление, само че в това време акцентира, че едно е ясно - обединението няма да е сред неговата партия и " Продължаваме промяната ".

" Видно е, че с тях (Продължаваме смяната - б.р.) коалиция не може да се прави. За мен беше значимо двата съюза, в които членуваме - Европейският и Атлантическият да бъдат обезпечени със закони, с цел да не се изкриви тази линия ", съобщи Борисов в Пловдив.

" Кирил Петков е последният, който може да приказва за бистрота. Той пазаруваше депутатите на Има Такъв Народ, непрозрачно без камери ", разяснява той по-ранното изявление на съпредседателя на Политическа партия, че на диалози се канят всички партии и се прави транспарантно.

Борисов счита, че народът желае държавно управление и удостовери, че ГЕРБ желае същото.

" Трябва търпеливо да забележим в кой мандат ще се случи. Разбрах, че най-глупавият ми другар в службите, с който съм работил, бил споделил: ГЕРБ да ни поддържат без да влизат в държавно управление, това е фактически неуместно. Ние, в случай че ги подкрепим, след това можем да ги свалим ", добави Борисов.

Борисов продължава да упорства президентът да свика Консултативния съвет по национална сигурност, с цел да се види коя партия би подкрепила друга в даден миг.

Борисов назова президента Радев " умен човек ", за който е уверен, че няма да остави страната без държавно управление.

" Ние ще стартираме диалози с всички партии. Аз съм пладнешки, че най-лошото е служебно държавно управление без парламент по време на подготовка за Трета международна война или същински риск от нуклеарна повреда ", добави Бойко Борисов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР