Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов смята, че в момента се

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов смята, че в момента се
Коментари Харесай

Борисов: Този, който ми пожелаваше да седя на диванчето - седна той

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов счита, че сега се прави " чудовищно пазаруване на гласове " - такава позиция изрази той пред симпатизанти в Пазарджик.

По думите му министър председателят в оставка Кирил Петков се намира в изолираност.

" Виждате ли ме изолиран? Я да видя по какъв начин наподобявам в изолираност? Е, този, който ми пожелаваше да си седнал съм на диванчето - в този момент седна той. Има карма в живота ", съобщи водачът на ГЕРБ.

Борисов се похвали, че с помощта на препоръчаните от неговата парламентарна група промени в бюджета, бизнесът ще получи своите обезщетения за ток, а за служителите на реда, пожарникарите и медиците са отпуснати спомагателни средства.

„ Благодарение на Кирил Ананиев и другите сътрудници одобриха един напълно нов бюджет, в който успяхме, доколкото може да защитим ползите на служителите на реда, пожарникарите, лекарите, медицинските класи, общините и други Спечелих маса басове с другари, че няма за година да построят даже къщурка за птички. Няма нито автомагистрали, нито тунел, нито мост. Нищо! ”, добави Борисов.

Според него може да има спад на цената на тока още от идващия месец. Пред симпатизантите си той за следващ път подлага на критика остро ръководещото държавно управление и уточни, че точно те са съумели да ги спасят във " взимането на извънредно неверни решения ".

" Нищо не построиха, нищо не демонстрираха. Те не си дават една сметка, че за всичко идва Видоведен. Това, което ни вършиха на нас, в този момент какво им вършат на тях - животът им го прави. Затова са толкоз зли ", разяснява Борисов.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР