Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се обърна към политическите си

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се обърна към политическите си
Коментари Харесай

Борисов: Предлагам със закон да се откажем от Газпром и руския нефт. Който е За, е наш съюзник!

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се обърна към политическите си съперници да спрат „ да лъжат” и „ да търсят оправдания”.

" Писмата на Булгаргаз " демонстрират цялостен неуспех. Провал са и ходенията им до Баку. Когато почнахме да вършим връзката с Александропулос, ние инвестирахме 30%. Ние проектирахме, инвестирахме, тъкмо толкоз, колкото Кирил Петков да върви да върти крана. " Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на изключителна конференция откакто свика актива на партията на съвещание, отдадено на рецесията с газа и цените на горивата.

" Газът е с 30% по-скъп, което прави 10 млн. лева дневно. Руските медиатори, съветският газ, съветският нефт - със 7 милиарда лева повече. В пъти повече плащаме на Русия поради тези " евроатлантици ", " сподели Делян Добрев.

" Петков сподели, че ние години наред сме обслужвали ползите на " Газпром ". Интерконекторът с Гърция е дело на нашето държавно управление. Защо година и нещо той не е приключен. Кой пази ползите на " Газпром "? Защото с изключение на на него, плащаме и на съветските медиатори. И тук въпросът е дали не става дума и за корупция ", съобщи Томислав Дончев.

" По време на нашето държавно управление България стана най-голямата газопреносна страна на Балканите. Само за няколко дни щях да се схвана с Ердоган и да приключим с тематиката. Защото той е признателен човек. Когато бяха най-трудните времена за него, организирахме среща във Варна ", обяни Борисов.

" Факт е, че от " Газпром " и от " Лукойл " българите губят по 20 млн. лева дневно. Затова аз декларативно се обръщам към сътрудниците от другите партии - всеки, който е подготвен да подпише първите документи, става наш съдружник. Както ги подкрепихме за изгонените съветски дипломати, за Македония и оръжието за Украйна.

Предлагаме да бъде признат първи закон за 100% за диверсификация на газ от " Газпром ". Доставки за над 10 година Има мощни могъщи български компании, които магат да доставят газ. Диверсификацията разрешава те да докарват газ. Да се съсредоточим към рандеман на български газ. Партии, които са подготвени да поддържат това, са наши съдружници ", съобщи Борисов.

" Втори закон - таван върху цените на горивата от 2,70 лева Да спрем грабежа на хората. Трето, втората част на ескадрилата Ф-16. Ние или ще модернизираме с най-хубавите самолети, или нещо мислят друго да вършат. Четвърто, със 100% диверсификации на съветското нуклеарно гориво. Пето, да спрат издевателствата с цената на тока. От непосредствено излъченото предаване по Дарик радио, разбрахме, че правосъдната промяна за тях е тип бухалка. Ние сме подготвени на кръгла маса по тази тематика. Ако е правилно, че Путин генерира най-голямата корупция посредством " Газпром " в България, ето метод да се спре. Ако не знаят, да ме наемат, ще им кажа ", сподели Борисов.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР