Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов прогнозира, че кабинетът на новата

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов прогнозира, че кабинетът на новата
Коментари Харесай

Борисов за новата коалиция: След тези сега ще има катастрофа

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов предвижда, че кабинетът на новата четворна коалиция (ПП, Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ ДБ) ще докара до „ злополука “.

„ След Тройната коалиция на Станишев имаше голяма съсипия, само че се справихме. След Орешарски имаше още по-голяма съсипия, само че отново се справихме. След тези в този момент ще има злополука. Това е моята прогноза “, разгласи някогашният министър председател.

Той е безапелационен, че ГЕРБ няма да поддържа държавно управление, в което участва Бойко Рашков.

„ Любопитен съм по какъв начин ще ръководят хора изгубили изборите – по какъв начин водачите на партии, сринали се на избори, ще бъдат вицепремиери и министри. Лидери, които им желаеха оставката техните гласоподаватели, понесоха най-ниските резултати в историята, в този момент ще ни ръководят “, разяснява още водачът на ГЕРБ.

Той даде обещание толеранс към държавното управление, в случай че има верни политики, само че предизвести, че няма да има толеранс, в случай че „ тръгнат да теглят милиарди “.

Борисов разяснява и желанието на служебния министър Велислав Минеков ГЕРБ да освободи офисите в постройката на НДК.

„ 1/3 от постройката, където са офисите, тъне в съсипия. Няма искащи да отидат там. А те идват да ни тормозят “, съобщи водачът на партията.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР