Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов прати послание на двамата водачи

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов прати послание на двамата водачи
Коментари Харесай

Бойко Борисов се развихри. Заплаши Кирил и Асен с доберманите на ГЕРБ: Аз съм добър, а те…

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов прати обръщение на двамата водачи на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков и Асен Василев, в което задочно ги предизвести да се опасяват не от него, а от някои от най-яростните му съпартийци. Това той направи на предизборно събитие „ По-силни от рецесиите! ГЕРБ-СДС ”, в което взе участие и ръководителят на Европейската национална партия Манфред Вебер.

Репликата на Борисов бе във връзка непрекъснатите апели на Петков и Василев към него да се отдръпна от ГЕРБ и да даде път на по-младите. Бившият министър председател изясни, че няма проблем да се отдръпна, само че добави: „ Вие се радвайте, до момента в който ме има мен, тъй като аз съм добър човек. Вие си представете, в случай че се събудя с друга мисъл и ви докопат Томислав (Дончев – бел.ред.), Делян (Добрев – бел.ред.), Андрей (Новаков – бел.ред.) и всичките, а тук има два реда, които ви се точат ”.

„ Как ще се оправите с тях без мен? Просто не си го причинявайте. Това е като приказката – не пожелавай дамата, в тази ситуация партията на другия, тъй като ще стане твоя и тогава ще видите защо става въпрос. Ние изглеждаме, че сме подредени, дисциплинарни и надали не по правилник, какви разногласия и тези, какви характери са и с цел да вървят след мен, те са се убедили, че вървят на вярно място. Не си го причинявайте. Аз почитам хората, които ще си дадат гласа за вас, уважавайте и вие тези, които ще си дадат гласа за нас “, прикани Борисов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР