Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов поиска оставката на кмета на

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов поиска оставката на кмета на
Коментари Харесай

Борисов поиска оставката на Здравко Димитров

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изиска оставката на кмета на Пловдив Здравко Димитров за несправяне с проблемите в града. Това разгласи той пред актива на партията в хотел " Империал ".

" Единственото, което сме споделили от първия ден е, че това е стадион, на който би трябвало да се играе край. Кметът сподели, че излиза в отпуска да си обърне внимание. Ако бях аз щях да му желая оставката неотложно. С парите, които осигурихме си сътворяваме кахъри поради някакви. Още по-лошо упрекват партията в корупция ", сподели водачът на ГЕРБ.

" Преди месец и половина на стадиона на Ботев споделих, че тогава няма да е кмет повече. Веднъж се месих за пробив, за Панаира, за игрища. Аз не съм Ви кмет. Той не се оправи и ни сътвори проблем. Срещнат се и с двата фенклуба. За наслада те още имат доверие към нас. Ангажиментът към партията би било да си подадат оставката. Има опция Общинския съвет да управлява кмета. Да, има хора от фенклубовете, които да съгласуват средствата за стадионите. Заради сходни хора, които абдикират от отговорност, се стига до тук. Всеки път е едно и също. Качеството става още по-лошо, а ние не сме зидаро мазачи ", съобщи Борисов.

" Ако Зико ми е другар би трябвало да отиде и да си подава оставката. Днес би трябвало да има решение за претендент за кмет на Пловдив. За разлика от тези момчета аз съм бил кмет на София два пъти мажоритарно определен. На идващия ден отиваш при 61 общински съветници. Две години в България не се строи нищо от това, което ни сме подсигурили. В случая ми е значимо партията да е направила положително за Пловдив ", добави Бойко Борисов.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР