Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отсече, че Кирил Петков е

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отсече, че Кирил Петков е
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Кирил Петков е в изолация, него не го искат

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отсече, че Кирил Петков е в изолираност, тъй като "него не го желаят ".

„ ГЕРБ били в изолираност, виждате ли ме да съм изолиран? Кирил Петков е в изолираност. Него го смъкнаха, него не го желаят. Този, който ми пожелаваше да седнал съм на диванчето, в този момент седна той. Има карма в живота”, съобщи Борисов в Пазарджик.

„ Успяхме да ги спасим във взимането на извънредно неверни решения. С Румен Радев нито работим дружно, нито имаме ангажименти. Президентът не може да не види, че „ те” не стават. Не може да не вижда инфлацията, цените. Всичко разтуриха и нищо не построиха ", ", разясни той, съобщи "Телеграф ".

Борисов даде поръчка, че ще се справии с цената на газа, и с цената на тока.

"Техните ограничения са популистки. Но нашите имат значима роля за доста хора.„ Благодарение на Кирил Ананиев и другите сътрудници одобриха един напълно нов бюджет, в който успяхме, доколкото може да защитим ползите на служителите на реда, пожарникарите, лекарите, медицинските класи, общините и други Спечелих маса басове с другари, че няма за година да построят даже къщурка за птички. Няма нито автомагистрали, нито тунел, нито мост. Нищо!”, добави водачът на ГЕРБ.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР