Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отново засегна казуса с похарчените

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отново засегна казуса с похарчените
Коментари Харесай

Бойко Борисов отново засегна казуса с похарчените милиарди, за които сигнализира

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов още веднъж засегна проблема с изхарчените милиарди, за които алармира. Припомняме, че в сряда той съобщи, че през последните дни са изхарчени няколко милиарда и се оказва, че в страната има под 2 милиарда лв. и това е наследството. " Подвели са ни, че имаме 9 милиарда, а те са 6 милиарда ", сподели той в сряда.

" Със страдание го споделям доста непозволено, погрешно бяха изхарчени доста пари, неотчитайки отчета на Международния валутен фонд, на апелите на некоалицията да се харчи рационално ", сподели той.

Борисов: Винаги сме държали да има мазнинка и пари в страната, да не се изхарчва всичко

Той съобщи, че приходните организации са останали да работят, с цел да няма опрощение, че по думите му, някой им е пречил. " Винаги рано или късно истината става ясно ", сподели той.

" Някой път с огорчение откриваме какво е правено, години се забавиха в развиване на България ", сподели водачът на ГЕРБ.

По тематиката за идните избори Борисов се дефинира като корав последовател на машинното гласоподаване и ще направи всичко допустимо машините да останат.

Борисов разяснява и проблема с освободения основен секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев. " Аз подкрепях Живко Коцев, нали знаете, поради Атанас Атанасов помоли и в този момент просто към този момент ще се вардя и да кажа " поддържам ", тъй като когато оферират други и единствено подкрепяш - важи и за сътрудниците същото ", сподели той.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР