Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори на Тошко Йорданов, който

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори на Тошко Йорданов, който
Коментари Харесай

Борисов: Скъпи Тошко, когато високи и силни се карат, дръж се настрана

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори на Тошко Йорданов, който по-рано през днешния ден го упрекна, че е „ терорист “.

„ Вчера най-непринудено споделих, че политиката е конкуренция за хрумвания, по тази причина ми е забавно какво е това другото на плакатите на Трифонов и предложих да дебатираме, в случай че е по-правилно ще ги подкрепим. Тошков дал отговор: „ С терористи не преговаряме “. Скъпи Тошко, гледах като ти нахлупиха феса по какъв начин беше обезпокоен. И други неща гледах. Когато високи, дълги и мощни се карат, хвани се настрани “, даде политически съвет някогашният министър председател.

„ Да сравниш нас с терористи... Имаме премиите на всички антитерористични служби в света, от камината на Белия дом до Версай, в Иран, в целия свят е свирен българският химн. Когато бяхме изгряващи „ терористи “, неговият водач и преподавател Слави Трифонов дали го е знаел, когато ме е водил в Учин дол да се изфука пред майка и сестра си, че сме другари “, попита Борисов.

Според него единствения спор, който е имал с Трифонов, е кой от двамата произлиза от по-бедно семейство.

„ Той знаеше ли кой съм, когато ходехме на заведения за хранене, кина? Не говорете такива нелепости, ето ви властта. Пазете се да не се взриви ГЕРБ във вас, тъй като такива неща знам, че няма да можете да намерите пояснение. Дръжте се почтително, както аз се държа с вас “, съобщи Бойко Борисов във Варна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР