Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че не притежава имот

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че не притежава имот
Коментари Харесай

Бойко Борисов няма да се откаже от имунитета си и пак заяви, че няма имот в Барселона

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разгласи, че не има парцел в Испания. Коментарът му пристигна откакто през вчерашния ден прокуратурата изиска имунитета му поради следствие по проблема " Барселонагейт ". Той беше безапелационен, че няма да се откаже от имунитета си и разчита офанзивите против него и ПП-ДБ като опит да се провали съставянето на държавно управление.

" Трябва да си кьорав да не виждаш какво се случва. Вчера ли министъра разбра за мъртвите души. Защо през вчерашния ден желаеха моя имунитет? Целта е да няма държавно управление. Трябва да има държавно управление с обикновено болшинство. Днес ще се забележим отново с Политическа партия и Демократична България, тъй като хаоса е голям. Съдебната промяна си им цена. Ние приехме закона за надзор на основния прокурор и започнаха офанзивата по партията на смяната - изтече записа. ", сподели Борисов.

Според него приключването на записа от Националното съвещание на " Продължаваме промяната " не е инцидентно.

" Кога някой си е давал имунитета и му е назначавана защита? Трябва да погледнем и от тази позиция ", попита Борисов.

Борисов посочи, че няма терзания за следствието " Барселонагейт ".

" Хаосът в страната е толкава огромен към този момент, изключително при неналичието на бюджет. Това, което се случва на Балканите - на 400 км се пребиват в Косово, анулират се срещи на президенти в Европа, войната в Украйна е смазваща. Нямам терзание по въпроса - никакво - не съм имал, нямам и няма да имам никакъв парцел в Испания, какво повече да отговоря.

Когато има споделена отговорност, би трябвало да се предложи подобен състав на Министерски съвет, който да успокоява и да гради доверие и в двете обединения, сподели още Борисов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР