Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обвини министрите на земеделието и

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обвини министрите на земеделието и
Коментари Харесай

Борисов: Денков е млад премиер, а имаме и слаб земеделски министър

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов упрекна министрите на земеделието и на стопанската система Кирил Вътев и Богдан Богданов за започващите идната седмица митинги на земеделци и зърнопроизводители.
Прочетете още
" От времето, когато аз съм бил министър председател, този отрасъл е получил над 30 милиарда лв.. Грешката на Денков е в квалификациите. Той е млад министър председател. Имаме слаб аграрни министър, икономическият го няма. Моят съвет е да не помнят неприятните думи, да седнем на масата. Правителството е длъжно да помогне на този бранш с нови пазари ", това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов от Албена, където открива конгрес на Европейската национална партия. 

" Когато си получил такива пари не може да заплашваш, че ще бутнеш страната. Да седнат на масата и да приказваме ", сподели Борисов във връзка митингите на зърнопроизводителите. 

" Сядаме, разбираме се, оказваме помощ, по-късно се прегръщаме. Ние сме държавно управление. Призовавам да седнат да решат въпросите. Парламентът направи това, което през вчерашния ден направи и Европейска комисия ". 

" Използвам момента да благодаря на сътрудниците Кирил Петков, Христо Иванов, Делян Пеевски, Атанасов, Асен Василев, че с цялото законодателство, което приехме през вчерашния ден Европейска комисия смъкна мониторинга над България ", съобщи той. 

" Кандидатът за кмет на Варна ще е Иван Портних ", разгласи Борисов и отхвърли да заяви името на този за София. 

На въпрос по кое време ГЕРБ ще разгласи кандидатурата за столичен кмет, той отговори: " Когато си желая ". 

В петък Борисов съобщи, че ще разгласи претендента, когато свърши ретроградният Меркурий.  Двама от спряганите за претенденти за кмет, Росен Желязков и Кристиян Шкварек, отхвърлиха спекулациите. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР