Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обеща, че върне ли се

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обеща, че върне ли се
Коментари Харесай

Борисов: При лошия Бойко токът беше 70 лева, сега е 567 лева

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов даде обещание, че върне ли се ГЕРБ на власт ще дострои започнатите план в инфраструктурата.

" Ние си изпълняваме уговорката и ще си достроим това, което се си почнали и това не са пропаганди и да ви давам обещание, тъй като голямата част от строителството се вижда ", разяснява той в Пловдив.
 Слави ни попя хубаво чалга, в този момент малко на рап ще минем с Ицо Хазарта Слави ни попя хубаво чалга, в този момент малко на рап ще минем с Ицо Хазарта
Слави ни попя хубаво чалга, в този момент малко на рап ще минем с Ицо Хазарта. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг пред медиите...

" Преди седмица се обзаложих с Радев, че за Нова година токът ще стане 500 лв., а тази вечер борсата ще затвори на над 567 лв.. При неприятния Бойко 10 години токът беше 70 лв. на контролирания пазар ", сподели Борисов.

Той разяснява и.

" Колко коства към този момент желязото, бетонът и не разбирам какъв брой малоумни са тези хора сега. Ако ние управлявахме през днешния ден и строителните компании са начело на митинг, единственото което щях да направя е да им дам явен знак, че лотовоте би трябвало да се построят в период, тъй като при днешните цени - над 30% поскъпнали, те ще капитулират незабавно или бързо би трябвало да употребяват материалите, или ще банкрутират, а те ги карат да не работят и да стоят на митинг ", уточни водачът на ГЕРБ.

" 800 милиона лв. сложихме в обособена сметка, с цел да разплатят това, което са построили компаниите. Парите бяха обезпечени. Радев вика - Борисов е отговорен!. За кое? Той е почтен за всичко, все едно 5 години не е бил държавен глава , били сме заложили клопки, къде са клопките ", означи Борисов.

" 30 дни стоят и гледат корабът Вера Су по какъв начин потъва, от " Столипиново " да бяха взели хора, до момента да са го изнесли. От Ротердам да бяха взели кранове, до момента да са го изнесли, само че и товарът май не се знае какъв е ", разяснява водачът на ГЕРБ.
 Слави Трифонов: Казаното от Бойко Борисов за умрелите от COVID-19 ме вцепени Слави Трифонов: Казаното от Бойко Борисов за умрелите от COVID-19 ме вцепени
" Бойко Борисов е в Словения - нямам визия за какво е там, а и изобщо не ме интересува. Но доскоро излезе информация какво е споделил,...

Борисов разкритикува ръководещите и поради пика на следващата вълна от.

" Сега в Европа стадионите са цялостни, а при нас няма аудитория, при нас беше противоположното ", уточни той.

" Казват - при ГЕРБ умират хората. Умираха, когато светът не знаеше какво е това, тогава международни водачи търчахме по фабрики да търсиме маски, шнорхели, в този момент знаем какво е, има ваксини, а ние изхвърляме ваксини, норвежците по-прости ли са от нас, взеха нашите ваксини да се имунизират трети път ", отсече водачът на ГЕРБ.

Според него служебното държавно управление заплаща с 30% по-малко на лекарите в изискванията на нов пик на епидемията.

" Една сфера ми покажете, когато да са създали нещо. Слави им попя хубаво, в този момент Ицо Хазарта ще смени малко чалгата ", разяснява той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР