Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов няма притеснения от това, че

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов няма притеснения от това, че
Коментари Харесай

Бойко Борисов за съдебното дело на Кирил Петков: Не съм го наклеветил, той се изложи

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов няма терзания от това, че експремиерът Кирил Петков го съди за клюка поради изказванията му за обезпечаване на безценен газ през медиатори.

" Аз нищо не съм го наклеветил. Даже не желая да разясня. Съдът е за това, с цел да отсъжда ", сподели Борисов в отговор на медиите по време на конференция в централата на партията.

" Да ръгаш публицисти и да караш тв да вървят на други места да те записват след това. Той се изложи. Проблемът е, че всички национални малките екрани отиват и го записват. Това е ваш проблем ", обърна се към техните екипи на брифинга Борисов. И добави, че нито една от тях не е посочила видеозаписа, на който се вижда по какъв начин някогашният министър председател сръчква кореспондент след негов въпрос, а по-късно се записва наново пред камерите.

" Слави Трифонов задоволително ясно зададе своите въпроси. Съдът е за това, с цел да отсъжда. Ще намерите доста доказателства за това, което съм споделил ", добави още Борисов.

" Странно по какъв начин първата интернационална среща с Петков и Василев е била с " Лукойл ", по този начин настояват нашите източници. Ще потвърдим, че най-изгодното за Русия държавно управление е това на Кирил и Асен ", сподели Борисов, като добави, че като нищо можело да се окаже, че от началото на войната в Украйна е скочил стокообменът ни с Русия.

" С техните операции желаеха да наподобяват като ястреби. Нима руснаците не знаят, че с наше оръжие се стреля там. Кого лъжем? Всеки трети снаряд, настояват, че е български там, единствено че - лицемерие, има комисионери. Защо приехме да модернизираме техника, аз не съм чул толкоз месеци към този момент да са пратени такива ", разяснява още Борисов по адрес на предходния кабинет.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР