Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, на ВМРО Красимир Каракачанов, на

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, на ВМРО Красимир Каракачанов, на
Коментари Харесай

Коалиционен съвет днес, управляващите лидери се пазарят за партийното левче без Сидеров

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов, на НФСБ Валери Симеонов и заместникът на Волен Сидеров - Десислав Чукалов се събират през днешния ден на Коалиционен съвет, поради намаляването на партияната дотация от бюджета. 
 Движение за права и свободи с изострен завой: Вече не желаят дотацията за партиите да се понижава  Партийната дотация оцеля, не можа да стане лев за глас (обновена)  Движение за права и свободи: При партийна дотация 1 лев да паднат рестриктивните мерки за финансиране от компании  Движение за права и свободи: При партийна дотация 1 лев да паднат рестриктивните мерки за финансиране от компании
Сидеров няма да участва на срещата, тъй като е на посещаване в Москва дружно с Цвета Караянчева, ръководител на Народно събрание. 

ГЕРБ държи твърдо на позицията си дотацията да бъде 1 лев за 1 глас на избори. Съгласна с тази позиция обаче е единствено " Атака " при изискване, че медиите няма да взимат пари от партиите за изявите им по време на избор. 

От Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ не са съгласни с намаляването на дотацията в подобен размер. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР