Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира пред журналисти, че от

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира пред журналисти, че от
Коментари Харесай

Извънредно решение от Борисов

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява пред публицисти, че от ГЕРБ-СДС изготвят съдружно съглашение.

" Повече в такива сглобки няма да участваме, в границите на десетина дни изготвяме едно съдружно съглашение, то стартира от мандата през Министерски съвет ", съобщи Борисов, представен от

" По същия метод както оферират в техния меморандум в другите сфери на публично политическия живот, ние ще използван съразмерно с еднообразно носене на отговорност, с право на несъгласие, с всичко, което те оферират и нов обзор на министрите ", добави водачът на ГЕРБ.

" Първо започваме тематиката с министрите, договаряме се с тях, съразмерно с електоралната тежест, изразена посредством депутатите в Народното събрание ", сподели Борисов.

По отношение на изявлението на президента на Франция Макрон за изпращане на войски в Украйна той съобщи: " Ние сега имаме един кабинет на външните работи ".

" Ако погледнете какъв брой народ се извървя в Париж последните седмици, в Украйна, всичко, което касае хората в България мина на назад във времето от тематиката външни работи, превърнахме се в пътуващи министри, от които научаваме какво се случва в България, какво ще се случва ", разяснява той.

Борисов разяснява и срещата сред Денков и Зеленски. " Беше занимателно с меча до едно време, когато президентът Зеленски не разбра какъв подарък са му дали, тъй като индивидът чака военната помощ, която българският парламент гласоподава, а вместо това получи меч ", добави Борисов. 

" Министърът на защитата Тагарев ни махаше от Версай и ни поздравяваше от там, отново от сходна конференция някаква и естествено когато се заприказва от премиера Денков, че ще даде на Народното събрание да прегледа съответното съглашение, правилно че Зеленски е много по-опитен човек, сподели какво има поради - взаимно произвеждане на оръжие, образование и всичко останало и това, което българският парламент реши - трябваше да е към този момент в Украйна ", разяснява той.

По думите му тази конфузна обстановка през днешния ден е възпалила хората.

Генералният секретар на НАТО категорично е споделил, че Алианса няма проекти да изпраща войски в Украйна и в Европейски Съюз няма решение за изпращане на войски.

" Самоволни, самохвални, искащи да употребяват последните дни като кой където свари да пътува, дублирам политиката в България не се прави в интерес на хората ", разяснява още Борисов, представен от " ДарикНюз ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР