Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира опциите за избор, измежду

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира опциите за избор, измежду
Коментари Харесай

Борисов: Моля президента да не избира нито Желязков, нито Главчев за служебен премиер

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява вариантите за избор, всред които президентът Румен Радев би трябвало да уточни и назначи длъжностен министър председател.

Той съобщи, че по никакъв метод няма да поддържа това да бъде ръководителя на Народното събрание Росен Желязков, а " същински се надява президентът да не уточни и Димитър Главчев ".

" Те биха били свързани по някакъв метод с ГЕРБ. Не че няма да ги гласоподава единомислещо Народното събрание, само че няма да е красиво и по тази причина го апелирам посредством вас да не го прави, в случай че е допустимо. Аз Главчев не съм га виждал от 7-8-10 гадини, а към господин Желязков ще впрегна цялата пропагандна мощност на групата, на партията, на изпълнителната комисия да не ни го предизвикват. Цялата акция ще мине все едно ние управляваме. Когато са мислили какъв да е длъжностен министър председател, може би и трите партии са мислели, че ще ръководят постоянно и по тази причина в този момент е тази мимика и във вашите лица. Защото са мислели, че тази блок, който е подписвал всичко дружно, са предполагали вероятни разновидности ", разяснява Борисов.

 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР