Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира напрежението между бившата власт

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира напрежението между бившата власт
Коментари Харесай

Борисов отрече да се явят на изборите в коалиция с друга партия

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява напрежението сред някогашната власт и служебния кабинет на Румен Радев по време на посещаване в град Исперих.

" Няколко служебни държавни управления на президента Радев чегъртаха ГЕРБ и споделяха какъв брой е неприятно, в този момент същото служебно държавно управление им споделя, че всичко е неприятно, а те надали не му се сърдят. Дори безочливо декларират, че има връзки с ГЕРБ. Със сигурност последната партия, с която има връзки президентът е ГЕРБ ", сподели Борисов. 

Борисов сподели още, че рецесията в земеделието е била основана от кабинета " Петков ": 

" Контрабандата е страховита сега. И не е единствено със зърното. Не инцидентно през днешния ден са заменени шефовете на митниците и на данъчното. Много скоро техните гласоподаватели ще схванат по какъв начин са се облагодетелствали и с какъв брой. Виждате, че на всичките наши въпроси служебното държавно управление всеки ден дава отговори. И те са безпорядък, безпорядък, злополука и всичко останало ", съобщи водачът на ГЕРБ, съобщи Нова телевизия.

Борисов отхвърли да се явят на изборите в коалиция с друга партия. 

“Защо би трябвало да се коалираме? Няколко служебни държавни управления на Радев чегъртаха ГЕРБ и обясняваха какъв брой е неприятно. Последната партия, която могат да заподозрат във връзки с Радев, е нашата. Но се надявам той да откри най-малко за някои от проблемите механизми да ги реши ".

За бъдещите избори той съобщи, че разчита на президента да обезпечи “осигури оптимално транспарантни и почтени избори, с цел да не губят хората тотално доверие в машините ". 

“Ако народът не се усети фактически да направи доста дребен резултат за " Промяната ", ще има още един стадий, в който народът ще се гърчи ", сподели още Борисов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР