Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов каза, че ще подкрепят правителството,

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов каза, че ще подкрепят правителството,
Коментари Харесай

Гласуват вота на недоверие към кабинета Денков“ frognews.bg

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов сподели, че ще поддържат държавното управление, изключително в такава интернационална конюнктура. А водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разгласи, че в случай че държавното управление оцелее, незабавно стартират събиране на подписи за избор на съмнение за национална сигурност и защита, които ще внесат другата седмица.

 

" Ще го подкрепиме това държавно управление още повече в изискванията на такава интернационална конюнктура, представете си служебно държавно управление и нови избори плюс кметските. Ние сега се оправяме най-добре и като съпротива, и като ръководещи от всички ", сподели Бойко Борисов - ръководител на ГЕРБ.

" Партньорите в държавното управление - ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи ги няма в залата. И са оставили ПП-ДБ се пържат в личен сос. Главният провинен по тази причина, че енергетиката е в това положение - той се споделя Бойко Борисов, той през днешния ден няма да пристигна,няма и да се изкаже, само че на следващия ден ще натисне копчето и ще избави държавното управление ", разяснява Корнелия Нинова - ръководител на Българска социалистическа партия.

 

След като бъде отритнат на следващия ден вотът на съмнение, опозицията няма да има право да внесе искане по същия въпрос - енергетика, в идващите 6 месеца. На идващия ден обаче може да се внесе по различен въпрос. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР