Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изнасе реч във Велико Търново

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изнасе реч във Велико Търново
Коментари Харесай

Бойко Борисов иска коалиционно споразумение. Смята, че „Възраждане“ не са страшни

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изнасе тирада във Велико Търново по време на националното заседание с присъединяване на общински кметове, регионални координатори, депутати и Изпълнителната комисия на партията. Той съобщи, че желае съдружно съглашение с ПП-ДБ. И то да е публично. Това идва в отговор на поставения улиматум от Кирил Петков, с цел да продължи взаимното им ръководство.

„ Във всички случаи в Русия има бунт, революция. Службите да наблюдават процесите в Русия, това е извънредно рисково. Тези групи са единствено на 500 км от наси и са въоръжени, експерти, убийци. Дори след свършването на войната те ще извършват поръчки, по тази причина Министерство на вътрешните работи би трябвало да бъдат извънредно професионални. Реформите да създадат службите по-мощни, а не да си сложиш депутата началник на работа, тъй като искаш всички постове в страната да са единствено на 36 депутата “, по този начин стартира водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Докато нямаше война, сме водили най-балансираната политика сред Изтока и Запада. От момента, от който Русия се трансформира в Путинов режим и атакува Украйна, ние имаме единствено едно място – на евроатлантическата общественост и демокрацията, не можем да подкрепим експанзията. Режимът на Путин и частните армии убиват украинските жители, това е чудовищно “, акцентира той.
Бойко Борисов се обърна към Мария Габриел
и я прикани да не разрешава да има медиатори при търговията с оръжия, тъй като по този начин се генерира огромна корупция. „ От първия ден на войната България изнася голямо количество оръжия за Украйна. Колко милиона снаряди и оръжия са изнесени там? Цената от завода до Украйна е на 100% повишена, най-ниската е 20% комисионна, междинната е 40. Предложихме непосредствено да се дава от завода на. През тези години имаше доста богати медиатори “, съобщи Борисов.

По този метод той упрекна служебните държавни управления и държавно управление на Промяната, че продават оръжие против комисионни. И още веднъж не азова съответни имена, я е очевидно, че е много във вътрешността в тематиката и е осведомен с всичко.

„ Имаме декларация сред Габриел и Денков. И я съблюдаваме. Назначиха си министрите и зам.-министрите без да ни питат. Надолу поголовно подменят всичко, без това да е разказано в декларацията. И ни слагат 7 нови условия, за какво? Или сядаме и подписваме съдружно съглашение с разказано всяко едно нещо, другото е сърдитко Петко “, разяснява той.

„ Говорих с министъра на спорта, той не желае зам.-министър от ГЕРБ. Обадих се да го попитам за какво е споделил, че може да одобри най-много консултант от нашата партия. Той ми отговори, че е защитил дипломна работа и бил заречен неговата ръководителка да стане зам.-министър. Заявих му, че ще упорствам за зам.-министър от ГЕРБ, а той сподели, че ще си подаде оставката. Аз му споделих, че го насърчавам да го направи, а след това му споделих и на Петков, а той сподели, че бил доста добър авто играч. А ние направихме най-вече детски площадки, физкултурни салони, инвестирахме най-вече в спорт. Политическа партия узурпираха цялата власт. Решиха, че могат
да командват нашата партия
и Народното събрание, че могат да се сбият и с президента. Ние не сме съдружници в същинския смисъл на думата, нямаме подписано такова нещо. Искаме промяна на службите, само че не началник да е техен народен представител, каква промяна е това “, сподели още Борисов.

Според него ГЕРБ е желала да успокои страната. „ Хората желаят да се работи, нещо да се случва. Нашият закон за КПКОНПИ беше подсилен от 160 депутата, техният от никой и те се разсърдиха. Казват, че желаят да подпишем съглашение, в което всичко, което кажат ние да поддържаме. Не знам за какво изпитват подобен смут от
„ Възраждане “. Те не са страшни.
Ще станат, в случай че почнат с административни способи да ги стопират. Вкарахме България в чакалнята на еврозоната, деен участник в това беше и шефът на Българска народна банка Димитър Радев, по тази причина желаеме да остане още един мандат, тъй като се е потвърдил. Политическа партия се разсърдиха “, съобщи водачът на ГЕРБ.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР