Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов излезе пред медиите в Партийния

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов излезе пред медиите в Партийния
Коментари Харесай

Борисов: Калин Стоянов е министър на България, а останалите са на Денков

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов излезе пред медиите в Партийния дом за самобитен монолог, ориентиран към пиара на Политическа партия Найо Тицин. Може да ви разкажем за дамския гамбит, за сицилианската отбрана, подготвени сме с всичко, което дава шахът, акцентира той.

Не зная дали Найо Тицин ги поучава, само че аз всеки ден запознат съм тях, че би трябвало да се мълчи, че Денков и Мария Габриел би трябвало да създадат оценка на министрите, показа Борисов. В същото време те не слизат от студиата от изявленията, добави той, визирайки сътрудниците в сглобката. В тези изявления виждам откровени лъжи, уверен е водачът на ГЕРБ.

По думите му ПП-ДБ правили опити да си ребрандират имиджа на антикорупционери. Но такива кавги имало при тях, че този имидж не им отивал , както се изрази Борисов и даде за образец Министерството на спорта и Министерството на електронното ръководство. Език мой-враг мой, предизвести водачът на ГЕРБ и посочи ролята на Мария Габриел в гафа със Северна Македония.

За две години милиарди отишли за Путин през Лукойл, захапа още той сътрудниците в сглобката. Левчето, което крадоха от вас е реалност, посочи Бойко Борисов. Той се похвали с диверсификацията.

Вчера отново от трибуната разбирам, Найо, че ще обвързват КПКОНПИ с противозаконни градежи, възмути се водачът на ГЕРБ по отношение на отдръпването на измененията в Закона за устройство на територията поради неприетите правила за новата антикорупционна комисия. Бламирате си министъра и излизате на трибунка да се похвалите , продължи той към Найо Тицин. Все едно на нас ни дреме на шапката, добави Борисов. Литнахте по студиата по твое напътствие, Найо, да обяснявате какъв брой сте готини и надали не ГЕРБ ви пречи, ядоса се водачът на ГЕРБ.

По думите му партията дава отговор единствено за Министерство на външните работи. Всички ресурсни министерства са ваши, посочи Бойко Борисов. Корупция има там, където има запаси, безапелационен бе той. Един заместник-министър имали в Министерство на вътрешните работи и го уволнили, без да го питат.

Какво желаете да се случи, кажете, обърна се към Тицин Борисов. Няма към този момент задкулисие, няма, църкви, манастири, посочи той и сподели, че към този момент не били в неговия кабинет, а в различен. В чий не стана ясно. В държавното управление се отстреляли с другарски огън , стана ясно от коментара му.

10 дни министрите на Денков са в Съединени американски щати и първите в Народното събрание не пречили на външните им контакти.

За ветото на президента Румен Радев в партията си дали 5 дни за размисъл, с цел да мине Наказателният кодекс (НК) със съответните ремонти.

Чий министър е министърът на електронното министерство или на спорта, попита той. Калин Стоянов е министър на България. Ние не считаме, че министрите са партийни, по думите на Бойко Борисов. А персонално Кирил Петков преговарял с Калин Стоянов.

Найо Тицин отнесе още рецензии, този път за шушукането сред Нинова и Кирил Петков, както и за взаимната работа на Политическа партия с " Възраждане " във Варна.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР