Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, изглежда, обясни, че Димитър Николов

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, изглежда, обясни, че Димитър Николов
Коментари Харесай

Димитър Николов изкарва последния си мандат като кмет на ГЕРБ в Бургас, намекна Борисов

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, наподобява, изясни, че Димитър Николов и Йорданка Фандъкова изкарват последните си мандати като кметове на Бургас и София .

Днес той бе в Пловдив дружно с градоначалника на Пловдив Здравко Димитров . Припомняме, че преди дни Борисов сподели, че Димитров няма да е претендент за кмет на локалните избори след година.

На въпроси на кореспонденти за какво е направил това , през днешния ден водачът на ГЕРБ отговори по този начин: „ Здравко Димитров, първо, като човек, като другар, като партиец има цялостната поддръжка на партията. За страдание, към този момент като почне човек да се лекува доста, има и болежки. Ние говорихме преди месец, два... и повече, че довършва мандата, прави си пречиствателните станции, стадионите, детските градини – това, което са почнали, и си остава на работа в партията... Той беше и регионален шеф, тъй че не го мислете него. Това сме го договорили първо с него. Така е и за кмета на Бургас, по този начин е и за кмета на София. Просто в този момент имаме доста по-важна работа в тези дни да помислим за страната. Мислите ли, че в негово неявяване ще кажа нещо, което не съм договорил с него, или не сме се разбрали, или не е по негово искане. “

Димитър Николов е най-успешният кмет на ГЕРБ. Той ръководи Община Бургас от 2007 година - към този момент четири мандата. След първия стартира да печели изборите от първи тур със смазващи резултати. Градът пък се трансформира във „ витрина “ за триумфите на ГЕРБ в локалната власт.

Ако Николов, хипотетично, се яви на идващите избори като самостоятелен претендент, евентуално би спечелил вота още веднъж с погром на конкуренцията.

Изявлението си Бойко Борисов през днешния ден направи по време онлайн лъчение във фейсбук.

Гледайте тук:

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР