Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов говори пред партийния актив в

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов говори пред партийния актив в
Коментари Харесай

Борисов: Заради Кирил и Асен гинат хора по пътищата! Клипът с Просто Наско е подигравка с държавата

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов приказва пред партийния актив в Хасково. Борисов разгласи, че ръководството граби хората. Той изиска някой да влезе в Министерския съвет и да направи тест на ръководещите за опиати.

" Усещате ли по какъв начин ви грабят. Как не виждате? Една година не управляваме, а все ние сме отговорни. А татко им Румен Радев не е отговорен ", сподели той.

" Да ви пожелая един прекрасен ден и да пожелая да влезе някой в Народното събрание да направи тест за опиати на ръководещите. Когато шмъркат и се бият, колят и квичат, тъй като има извънреден медиен комфорт, това все едно не съществува. Те са безскрупулни, подли. Вчера Кирил Петков споделя по какъв начин министър-председател може да бъде тричан. А аз запитвам по какъв начин те приказваха по мой адрес. В Хасково сме и вие излъчихте " просто " Наско. Клипът му е проваляне и насмешка с държаввта Имат извънреден медиен комфорт ", добави той по адрес на скандалното видео на министъра на културата Атанас Атанасов, което той пусна нощес. 

" Гледам и за бежанците - безпорядък. Всичко катастрофира и няма оправяне. Ще вземат милиарди, скъпи българи, или ще ви оставят на някого да ви оправя и да ви изпъва каиша. Но това няма да сме ние. Или незабавно, или Радев да си носи отговорност ", посочи Борисов.

" Заради Кирил и Асен, че не пускат парите на Министерство на регионалното развитие, гинат хора по пътищата. " Тракия " е в безобразно положение. А " Марица " не е чистена 1 година. Защо приехме инхаус процедурата. Първо споделиха, че ще вършат по 4 автомагистрали на година. Един метър не са създали, 1 лъжица не са изсипали в този момент.Най-големият грях на Румен Радев е, че раздели народа. "

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР