Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов гласува с хартиена бюлетина в

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов гласува с хартиена бюлетина в
Коментари Харесай

Борисов гласува в късния следобед с хартия и обяви, че е спазил обещанието си

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов гласоподава с хартиена бюлетина в Банкя в късния следобяд, към 17 часа, като на излизане разгласи пред публицистите, че е извършил това, което даде обещание в петък.

" Призовах да се гласоподава за ПП-ДБ, тъй като сме в коалиция. Ще забележим кой кого и по какъв начин е подкрепял и ще ви кажа по какъв начин действа тази сглобка в страната ", каза той.

" Аз си държа на думата. За мен изборите за София завършиха предходната неделя, когато хората имаха опция да изберат в реалност демократ, в този момент избираме от това, което има, само че глас национален, глас Божий ", добави.

После продължи с размишления за машините, които по наблюденията му се чепели основно в София и Варна.

" Това е една от схемите, като сякаш се счупи машината и има препис някъде, да превъртят през тях квитанциите. Но аз моето заричане съм си го извършил ", каза още той.

След което се възмути от дейностите на ПП-ДБ отвън София - сътрудниците на ГЕРБ в ръководството влизали в безпринципни обединения.

" По страната такава безпринципна работа в обединенията, в които влизат ПП-ДБ в страната, че просто не им прави чест. Виждам, че си имат нови ортаци. Не желая да приказвам за никого. Да си видят с кого играят, да не кажат след това, че Радев е неприятен. Изрично ги предизвестявам като знам какво вършат сега. Пожелавам на всички триумф, пък какви ще са следствията за градовете, ще забележим ", продължи Борисов.

Имаше и малко припомняне.

" Много ми е забавно тези, които приказват за изборната интензивност - какво чакат като подвигнаха преди 3 година юмруците и направиха партиите да се ненавиждат, да се ненавиждат, да нямат даже опция морално, кардинално да се поддържат в такъв момент. В момента има единствено ненавист, има единствено анти.

Това, което слушам тука - по този начин са вдигнали, такива предложения има в Банкя, ние се познаваме, не им прави чест на тези с морала ", сподели още Борисов.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР