Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на среща с актива

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на среща с актива
Коментари Харесай

Бойко Борисов: През 2020-21 г. искаха да ни върнат в 1944-45 г., дядо ми по-същият начин е убит от партията на Рашков

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на среща с актива на ГЕРБ-Кърджали, кято се организира в читалището на града. Първа думата взе регионалният координатор на ГЕРБ-Кърджали Цвета Караянчева. Тя приветства госта и означи, че в залата участват представители от 7 общини и благодари на всички, които са останали правилни на партията по време на тежката и нечестна борба против ГЕРБ. " Тези хора тук са живият образец, че ние работим за идеята на Кърджали и почтено печелим своите гласове и своите поддръжници ", съобщи Караянчева.

" Затова желая да благодаря и да ръкопляскаме на нашите герои, които не се уплашиха и завоюваха делата в българския съд, дефинитивно отпаднаха заповедите за задържането им от Министерство на вътрешните работи. Уважеми господин министър председател, сподели разгорещено Шукри Вели. Така ще го назовавам до момента в който съм жив. От 1989 година аз съм на работа в Горското стопанство в Момчилград. На 7 юни 2021 година бях освободен от работа и след месец, на 6 юли 2021 година бях задържан в дома си и отведен в РУ-Момчилград. Бях арестуван в продължение на 6 часа, описа Шукри Вели. Без никакви пояснения, без да ми дадат думата, без да бъда подпитвам. Шефът на Районното ръководство ме упрекна, че съм притискал предизбони, което е неуместно, откакто аз от 1 месец не бях на работа. Вдигнах кръвно 190, подвигнах и кръвна захар.

С решение от съда от 13.08.21 година в Момчилград бях оневинен, а ответната страна апелира в АС-Кърджали, където тази година още веднъж завоювах и решението е дефинитивно. Решил съм да желая иска-обезщетение в размер на 5000 лева, която в случай че получа ще внеса в обществени заведения, детски градини.

 Бойко Борисов в Кърджали Бойко Борисов в Кърджали Източник: Фейсбук
През 2020-21 година желаеха да ни върнат в 1944-45 година, дядо ми по-същия метод е погубен от партията на Рашков. Това, което чух ме разстрои, непосредствено се пренасяме в 1944, 45-та, 46-та година, Белене, арести. По същият метод партията на Рашков и в този момент припозната от Кирил Петков - арести, арести, до момента в който те крадат. Не Ви ли е позор, бе, Рашков, индивидът с байпаси, вие да го разкарвате по арестите. Тези хора имат фамилии! През Възродителния развой не е било по този начин ", съобщи още Борисов.

Дядо ми по този начин го убиват, партията на Рашков, пребиват го с тояги в царевицата. Чак като станах основен секретар съумях да му издиря смъртния акт. И те го писали: " Починал от червен вятър " Аз съм задължен да изляза против Вас. Тук сме да разбираем лъжите за Автомагистрала " Хемус " и инхаус процедурите. 8 месеца неистини! Ако е прав техният министър на Министерство на вътрешните работи, министър председателят - че това е грабежа на века, то грабежът продължава с други реализатори. Ако е грабежът на века за какво го не престават ", риторично попита Борисов.

Той съобщи, че зад действията на ръководещите стоят мастити медии и укори bTV, че отделят ефирно време единствено за " триумфите " на Кирил Петков и кабинета, само че не и за критиците му. " Много хубаво националните малките екрани майсторски го бяха създали. Онзи ден за Плана за възобновяване... На 15 октомври трябваше да бъде изпратен. Европейска комисия ни го върна с 47 страници забележки. Ако е по този начин, както споделят Петков и Василев през вчерашния ден, те са върнали ремонти на забележките. Само че в случай че са върнали ремонти на забележките, те би трябвало да ги качат на интернет страницата на кабинета, с цел да бъдат видени от българското общество. Защото две от тези " ремонти " касаят Маришкия басейн и контрола на основния прокурор. Да върнеш отговор на Европейска комисия, без да уведомиш обществото... Ние с голямо предпочитание чакахме да се построи комисията в Народното събрание, да участваме интензивно по смяна на правосъдната система и в частност на основния прокурор - да може да бъде разследван. Това го имаме и като план, и като поддръжка. Само че те не желаят това да се случи ", подборно разобличи мушенгиите на Петков и компания Борисов.

" Милиарди източиха за няклоко месеца, милиарди. И на всеки от Вас бъркат в джоба ", възмутено съобщи водачът на ГЕРБ.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР