Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов даде брифинг в Пловдив. Над

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов даде брифинг в Пловдив. Над
Коментари Харесай

Борисов: При лошия Бойко 12 години плащахте 70 лв. ток

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов даде брифинг в Пловдив.

" Над 2,5 млн. лева ще бъде препоръчано да се провиснал за стадионите на " Ботев " и " Локомотив " от бюджета на града, което до момента не е правено. Надявам се всички партии да поддържат предлагането. ГЕРБ извършва уговорката си и ще си достроим стадионите ", сподели Борисов.

" Искам да ви поздравя, че за разлика от настоящето държавно управление, вие бяхте мъдри и закупихте огромна част от строителните материали за стадионите бяха евтини. Тук сме тъй като желая да знае града, взимайки пари от бюджета на Общината, то има потребност от зимно разчистване, пътна инфраструктура и поддръжка ", разкри водачът на ГЕРБ.

" Забравихте, че нямаше зали в София и Пловдив. За да се радвате на " Златните девойки ", трябват спортни зали ", напомни някогашният министър председател и добави:

Бях се обзаложил с Радев, че тока ще стане 500 лева до Нова година. Довечера борсата затваря на цена за тока от 567 лева При " неприятния " Бойко 12 години плащахте 70 лева ток.

Знаете ли какъв брой коства желязото и бетона. Колко малоумно. Ако ние управлявахме през днешния ден строителните компании са начело, щях да им дам заричане, че договорите ще бъдат изпълнени и то в период! При днешните цени, с над 30% нагоре, строителните компании ще банкрутират. Вместо да работят, пътните строители стачкуват, разяснява Борисов.

800 млн. лева сложихме в обособена сметка, с цел да разплатят започнатото. Ако не бяхме поставили парите и за вас, то и тях щяха да ви вземат, добави водачът на ГЕРБ и сподели:

Борисов е отговорен. Защо? Защото ти потъна кораба. 30 дни гледат по какъв начин потъва, а след това някой им бил отговорен.

„ Пътят на Копринката “ през село Труд – там отиват пенсиите, за които ви излъгаха.

" И Пловдив към този момент е в алената зона по ковид, няма ограничения, а хората умират. Има ограничения, само че то няма, а чувалите и леглата свършват! Има ограничения – имунизация! В Европа стадионите са цялостни, в този момент няма да видите мач ", разяснява Бойко Борисов.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР