Лидерът на ГЕРБ бе награден с орден в Стара Загора

...
Лидерът на ГЕРБ бе награден с орден в Стара Загора
Коментари Харесай

Борисов за експлозията на Кримския мост: Ясно е, че взривът не е натоварен в България

Лидерът на ГЕРБ бе награден с медал в Стара Загора

Бойко Борисов получи от старозагорския митрополит Киприан ордена " Св. Игнатий Старозагорски “, за финансовата поддръжка за построяването на църквата.

„ Наградата е цялата партия и за направеното на българските манастири, тъй като вярата на хората е най-важното нещо. Тези резултати от изборите би трябвало да накарат всички да се смирят, както сме се смирили и ние. Хората към този момент са изтощени, уплашени.  Войната в Украйна е все по-жестока и все по-страшна. Ние се нуждаем освен от държавно управление и парламент ”, съобщи Бойко Борисов.

Той бе безапелационен, че точно заради тази причина е предложил неутрални хора, които да проведат диалози с всички партии.

" С огромно почитание се отнасяме към " Възраждане ". Проблемът ни с тях  е идеологически. Нашата цел е да подпишем един документ за почтени политики, по които можем да намерим единодушие и да прекараме страната през рецесията ", сподели  той.

Лидерът на ГЕРБ изрази терзание,  че машините са пипани.  

„ Надявам се ЦИК през днешния ден да ме опровергае и да позволи на компютърните експерти от всяка партия да отидат и да видят какво става със софтуера, когато имаш код. Нека отворят и да погледнат, с цел да нямаме тези подозрения. 70 000 да отидат до урните единствено и единствено с цел да натиснат копчето: " Не "... 70 000! ”, добави той.

„ Днес се теглят нови 200милиона с голяма рента. Асен Василев докара страната ни до такава степен, че да не ни имат вяра. Да не костваме нищо! България е в изолираност и наподобява грозно извън ”, сподели Борисов.

„ Що се касае за българска диря аз имам неприятен привкус. Сега по време на война всеки гледа да изхвърли напрежението на открито. Ясно е че гърмежът не е претрупан тук ”, съобщи още той по отношение на изнесената информация от съветското следствие, че  камионът, взривил Кримския мост, се качил на ферибот от Бургас.

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР