Лидерът на ГЕРБ 45 минути в полицията заради “канибалското дело”Феновете

...
Лидерът на ГЕРБ 45 минути в полицията заради “канибалското дело”Феновете
Коментари Харесай

Борисов: Дадох сведения по 3 сигнала за заплахи да ги ям

Лидерът на ГЕРБ 45 минути в полицията поради “канибалското дело”
Феновете му скандираха: Бойко, изяж ги! и Рашков е мутра!

Адвокатът му: “Измислица отпреди 13 г.”

“Дадох сведения по 3 сигнала от 2009 до 2012 година За страдание, всичките са, че някой някого е чул, че някой нещо е приказвал, до момента в който е на крос... За закани да ги хапвам...”. Това съумя да каже на излизане от Дирекция на полицията водачът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов, а думите му изчезваха измежду виковете на негови симпатизанти. Адвокатът му Менко Менков беше още по-кратък: “Измислица отпреди 13 години”.

От 10 до 10,45 ч. Борисов прекара в събеседване при проверяващите служители на реда, които го бяха призовали по така наречен “канибалско дело”.

С влизането си в Министерство на вътрешните работи преди два месеца Бойко Рашков разгласи за страхотни закани към предприемач, че дамата и децата му щели да ядат от месото му, без да схванат. Както писа “Труд”, Рашковите разкрития се оказаха претоплени манджи от времето на някогашния аграрни министър от кабинета “Борисов 1” Мирослав Найденов. Доскорошният министър председател, който е някогашен основен секретар на Министерство на вътрешните работи, похвали “изключително професионалното отношение на колегите”, при които е бил на събеседване. Не е изключено след получените и от него сведения, преписката да бъде дефинитивно завършена и да замине за някой списък.

Така или другояче, без да са наясно с “канибалски” детайлности, симпатизантите на Борисов викаха: “Бойко, изяж ги!” И още: “Мачкай ги, шеф, не ги оставяй!”, “Рашков е мутра” и постоянно зеленото: “Долу Българска комунистическа партия!”

За поддръжка на водача си бяха пристигнали някогашният вътрешен министър Младен Маринов, който и в новия парламент ще бъде народен представител, водачът на младежкия ГЕРБ Георг Георгиев и острието от 44-то Народно събрание Спас Гърневски. Борисов постави завършек на събитието, откакто седна зад кормилото на “Шкода Супърб”, козирува на множеството и отпътува.

Заради имунитет
Разпитът насмалко да се провали


“Вчера ЦИК, в желанието си да ме унижат, ме оставили народен представител, единствено че като народен представител не могат да ме викнат тук и по тази причина измежду нощ си смениха решението”, сподели Бойко Борисов на излизане от полицията.

Преди дни, когато той сподели призовката си, стана ясно, че го привикват не тъкмо за разпит, а за “снемане на показания”. Този фиктивен израз беше употребен по същата инспекция, при призоваването на 18 юни и на настояща следователка, която има магистратски имунитет. Викани бяха също някогашният градски прокурор на София Николай Кокинов, някогашният зам. основен прокурор Бойко Найденов. Още тогава Бойко Борисов разяснява: “Целият този цирк е поради мен”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР