Лидерът на европейските социалисти Сергей Станишев поздрави кандидатите на БСП,

...
Лидерът на европейските социалисти Сергей Станишев поздрави кандидатите на БСП,
Коментари Харесай

Станишев с критики към БСП и управляващите за резултатите от изборите

Лидерът на европейските социалисти Сергей Станишев поздрави претендентите на Българска социалистическа партия, които са постигнали победа на локалния избор, само че насочи рецензии и към левицата, и към ръководещите.

Във Facebook Станишев уточни, че ГЕРБ са спечелили изборите, само че преобладаващата им позиция ерозира. Според него умората от 10-годишното ръководство, безпринципните обединения, възмущението от корупцията и безобразията са основали среда за пробиви на опозицията. И неслучайно ГЕРБ са изгубили там, където вътрешните им разделения са най-яростни.

В същото време Сергей Станишев твърди, че локалните избори са пропуснат късмет за Българска социалистическа партия, тъй като от ден на ден хора търсят опция и макар ерозията и безкрайните кавги във властта, измежду които " Апартаментгейт ".

Според водача на европейските социалисти, в такава среда резултатите на Българска социалистическа партия са разочароващи. Той счита, че партията се е изолирала и поучава левицата да заложи на обединяването, а не на разкола.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР